Grotere bedrijven zijn verplicht om een EED-audit uit te voeren, maar hoe maak je van deze verplichting een besparing?

DOORadvies heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van energieonderzoeken en helpt u met praktische maatregelen, waarmee u snel een energiebesparing kunt realiseren. Daardoor wordt een verplichting een besparing door praktisch advies.

Bedrijven met meer dan 250 medewerkers en/of een jaarlijks balanstotaal van meer dan €43 miljoen zijn verplicht om een EED-audit uit te voeren. Dit betekent dat een redelijk uitgebreid energieonderzoek bij uw bedrijf wordt uitgevoerd, waarbij ook aandacht aan vervoer wordt besteed. In principe moest deze EED-audit voor 5 december 2015 uitgevoerd zijn, maar het overgrote deel van de betreffende bedrijven hebben uitstel aangevraagd tot medio 2016.

DOORadvies vult de EED-audit in volgens eigen visie waarbij maximale meerwaarde voor de klant centraal staat. U moet er ten slotte wel iets aan hebben en mee verder kunnen komen! Uiteraard voldoen we daarmee aan de wettelijke richtlijnen. Bovendien is DOORadvies FedEC gecertificeerd, waarmee de kwaliteit geborgd is.

 

EED-audit aanvragen

EED-plicht

Energieverbruik per jaar
Bedrijfsgegevens


Persoonsgegevens

manvrouw