Een energiescan aanvragen kan voor objecten met een verbruik tot 200.000 kWh elektriciteit. Een energiescan kost € 1.795,- ex. BTW per object. Is uw energieverbruik hoger, dan is de prijs op aanvraag. Voor dit bedrag doen wij een inventarisatie op uw locatie, waarvan u een helder uitgewerkt rapport ontvangt met toepasbare maatregelen, waarvoor de investeringen, terugverdientijden en besparingen worden doorgerekend. Dit rapport wordt vervolgens telefonisch met u besproken. In overleg met u wordt daarbij een planning opgesteld waarmee u aan de slag kunt. Wilt u gecombineerd met deze scan vervolgens dat DOORadvies de Informatieplicht Bedrijven en Instellingen voor u indient bij RVO, rekenen wij hiervoor een gereduceerde prijs van € 125,-.

In provincie Overijssel krijgt een MKB-bedrijf subsidie op de energiescan. Deze bedraagt € 200,- of € 400,- afhankelijk van uw energieverbruik, sportverenigingen krijgen € 200,– korting . De energiescan komt in aanmerking voor EIA, BOSA en eventuele overige regelingen.

DOORadvies vult de EED-audit in volgens eigen visie waarbij maximale meerwaarde voor de klant centraal staat. U moet er ten slotte wel iets aan hebben en mee verder kunnen komen! Uiteraard voldoen we daarmee aan de wettelijke richtlijnen. Bovendien is DOORadvies FedEC gecertificeerd, waarmee de kwaliteit geborgd is.

  Energiescan aanvragen

  Soort object

  Energieverbruik per jaar


  Bedrijfsgegevens

  Persoonsgegevens

  manvrouw