Een energie-audit loont altijd!

De Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED) verplicht grote ondernemingen om energie-audits uit te voeren. Nu blijkt uit concrete ervaringen dat grondige audits kunnen leiden tot 10 – 40% besparing op energiegebruik en -kosten. Met andere woorden: een energie-audit loont altijd!

Een energie-audit biedt altijd winst als u het grondig aanpakt en bereid bent om de besparingsmaatregelen ook echt uit te voeren. De energie-audit houdt in hoofdlijnen in dat grote ondernemingen hun energieverbruik in kaart brengen en maatregelen bedenken om daarop te besparen. Veel organisaties hebben hierdoor zeer concrete stappen gezet op gebied van energiebesparing. (Bron: www.rvo.nl)

DOORadvies vult de EED-audit in volgens eigen visie waarbij maximale meerwaarde voor de klant centraal staat. U moet er ten slotte wel iets aan hebben en er verder mee kunnen komen! Zo hebben wij bijvoorbeeld een EED-audit uitgevoerd bij een detailhandel met 200 vestigingen verspreid over het land. En ook met grote spelers in de in de groensector, industrie, transport en logistiek heeft DOORadvies ervaring. De effecten van concrete stappen in energiebesparing kunnen groot zijn, zowel op volume als op kosten!

Bent u ook enthousiast geworden of wilt u meer informatie? Wij staan u graag te woord!