webinar zonnepanelen op bedrijfsdaken

Voor ondernemers in diverse regio’s in de provincie Gelderland organiseerde het programma Duurzame Opwekking van het Gelders Energieakkoord op 16 juli jongstleden een aantal gratis webinars over zonnepanelen op bedrijfsdaken. De webinars waren afgestemd op het programma “Verzilver uw dak met zonnepanelen” van de provincie en richten zich specifiek op drie regiogebieden in Gelderland.

Remco was een van de drie gasten aan tafel bij de webinar van 16:00 uur over het belang van zonnepanelen in het kader van duurzaam ondernemen en het behalen van de doelstellingen van het energieakkoord, alsook de de gunstige regeling voor ondernemers om via het programma “Verzilver uw dak” deze stap te zetten. Remco gaf tekst en uitleg over het SDE-traject en de werkwijze van DOORadvies om de ondernemer hierin optimaal te adviseren en begeleiden, van informeren en adviseren naar uitvoering en oplevering.

Hier kijkt u de webinar terug:

DOORadvies heeft ruime ervaring in het adviseren en begeleiden van ondernemers in een zonnepanelen-traject, inclusief de kennis van bijbehorende subsidies en interessante regelingen voor ondernemers vanuit provincie en/of gemeente. Wilt u ook van deze expertise gebruik maken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over het Gelders Energieakkoord? www.geldersenergieakkoord.nl

De motivatie van Arthur Jansen (AWEJA Railsystemen) nog eens nalezen? “Een leefbare toekomstbestendige Achterhoek”