Sector MKB

Investeren in energiebesparing voor een betere concurrentiepositie

Veel energiebesparende maatregelen geven een dusdanige besparing dat de kosten in minder dan vijf jaar zijn terugverdiend. Door lagere kosten verbetert u uw positie in de markt. Met bijvoorbeeld energiezuinige verlichting kunt u bovendien de arbeidsomstandigheden voor uw werknemers verbeteren.

Een energiescan, energieonderzoek, EED-audit, MJA-traject of een haalbaarheidsstudie: afhankelijk van het energieverbruik helpt DOORadvies u met het geëigende (wettelijk verplichte) instrument. Het advies geeft u inzicht in de mogelijkheden, de kosten en besparingen en de terugverdientijden. Op basis hiervan kunt u snel en eenvoudig verdere stappen ondernemen.

Lees ook wat onze klanten hierover vinden.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

Vul hieronder uw gegevens in:

Of neem contact op voor een berekening voor uw branche!

opnieuw berekenen
LAAT MIJN BESPARING ZIEN!
per jaar besparen!
Uw gegevens worden tijdelijk opgeslagen.
U kunt mogelijk
security code
opnieuw berekenen
LAAT MIJN BESPARING ZIEN!
Vraag een energiescan aan!

Subsidie

Voor het investeren in energiebesparende maatregelen zijn vaak subsidies beschikbaar, zoals de energie-investeringsaftrek (EIA). Afhankelijk van de maatregelen die u neemt en de omstandigheden kan meer of minder subsidie worden binnengehaald. Vaak gelden specifieke voorwaarden voor de verschillende regelingen. Subsidie aanvragen is dus vaak maatwerk en specialisme. DOORadvies vraagt vaak subsidies aan voor MKB-bedrijven, zowel voor energiebesparing als het opwekken van energie. Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Referenties DOOR advies